Doğan Erten Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

0
468

Akaryakıt, turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren işadamı Doğan Erten, sahibi olduğu La Perla Premium Hotel’de basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. İftar öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden İşadamı Doğan Erten, iftar sofrasında da sohbetini sürdürerek, otelle ilgili bilgiler verdi.

Gazeteciler, 1925 yılında inşa edilen ve son yıllarda uzun bir süre atıl durumda bırakılan binanın otele çevrilmesinden dolayı Doğan Erten’i kutladı. Erten, kentin gelişmesi için işadamları olarak üstlendikleri rolü en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştıklarını dile getirerek, kendileri açısından otelin manevi değerinin büyük olduğunu söyledi.

İftarın ardından bazı gazeteciler oteli gezerken Genel Müdür Utku Ateş’ten de bilgi aldı. İşadamı Doğan Erten tarafından dört yıl önce alınan tarihi bina, uzun bir restorasyon çalışmalarının ardından butik otel olarak hizmet vermeye başladı. Aslına uygun şekilde restore edilen otelde, halka açık restoran bulunuyor.

Sabah kahvaltısından başlayıp gece 23.30’a kadar hizmet verilen otelde, 5’i single, 10’u çift kişilik, bir aile süiti, 2 de balayı süiti olmak üzere toplamda 18 adet oda bulunuyor. Otelde ayrıca steak house da bulunuyor. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here