Başarının Sırrı, Ekip Ruhu!

0
101

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirtirken, başkan yardımcıları ve hukuk danışmanı ile birlikte daha güzel bir İskenderun için çaba gösterdiklerini kaydetti.

İskenderun halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Tosyalı, ekip ruhu ile başarıya odaklandıklarını da söyledi.

Kenti ortak akıl ile yöneteceklerini belirten Tosyalı; “Bu çerçevede kamu kurum, kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarımız ile iletişim halindeyiz. Amacımız ilçemize güzel hizmetler kazandırmaktır. Bu çerçevede başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve belediye personelimiz ile birlikte halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Dokuzoğlu Başkan Yardımcısı Oldu 

Tosyalı başkan yardımcıları ve hukuk danışmanı ile birlikte daha güzel bir İskenderun için çaba gösterdiklerini de belirterek; “Bu çerçevede belediye meclis üyemiz İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Dokuzoğlu’nu belediyemizde bulunan münhal bulunan başkan yardımcılığına görevlendirmiş bulunmaktayım. Mehmet Ali Dokuzoğlu’nun katılımı ile kadromuz daha da güçlendi. Rabbim hepimize hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Önümüzdeki süreçte ilçemiz için oldukça verimli çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here