Dmytro Prensipte ‘Evet’ Dedi!

0
92

Transfer döneminin başlaması ile birlikte iç ve dış transferde hareketli günler yaşayan Hatayspor, kadrosuna bir yıldız ismi daha kattı. Bordo-Beyazlı ekip, geçen sezon Giresunspor forması giyen ve sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte boşa çıkan Ukraynalı Dmytro Korkishko ile prensip anlaşmasına vardı.

28 yaşındaki yıldız oyuncunun 1 Temmuz’da Erzurum kampına katılacağını ve orada resmi sözleşmeyi imzalayacağını ifade eden Sportif Direktör Gökhan Zan, iki kanadı da etkili kullanabilen Dmytro’nun takıma güç katacağını ifade etti. Transfer çalışmalarıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Zan, hedeflerine emin adımlarla ilerleyecek kadro kuracaklarını ve büyük Hatayspor taraftarına yeni zaferler armağan edeceklerini belirtti.

Soner 1 Yıl Daha Hatayspor’da

Yeni sezonda başarı getirecek kadroyu kurmak için kolları sıvayan Hatayspor, kadrosundaki bir yıldız isimle daha anlaşma sağladı. Bordo-Beyazlılar, defans hattının vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan ve sergilediği performansla şampiyonluğun kazanılmasında kilit rol oynayan Soner Örnek ile 1 yıllığına yeniden anlaştı. Takımda kaldığı için mutlu olduğunu ifade eden başarılı stoper, yeni sezonda da Hatayspor’a yakışan bir oyun sergileyeceklerini ve taraftarlarını mutlu edeceklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here