Dingil; “Daha Sağlıklı ve Huzurlu Bir Yaşam İçin Çalışıyoruz”

0
97

Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Daha Sağlıklı ve Huzurlu Bir Yaşam İçin Çalışıyoruz”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldiği günden bu yana İskenderunlularla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve halka hizmet noktasında vatandaşların görüşlerini dinlemeye devam ediyor.

Yediden yetmişe tüm İskenderunlularla bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri ziyaret eden, vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil; “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da İskenderunlu hemşerilerimizin daha güzel, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

Başkan Seyfi Dingil, yaz aylarında Bekbele yaylarında ikamet eden vatandaşları evlerinde ziyaret ederek; “İskenderun doğasıyla yaylalarıyla deniziyle insanıyla ve sosyal ve kültürel yapısı ile örnek bir şehir. Bizlerde belediye olarak sürekli insan odaklı çalışmalar yapıyoruz. İskenderun’da hiçbir ayrım yapmadan her yere her bölgeye eşit hizmet götürüyoruz. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Bizim çalışma prensibimiz bu” ifadelerini kullandı.

İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında değişik ve faydalı fikirlere her zaman büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dingil; “Biz her daim halkımızın içindeyiz. Halka hizmet noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlarda Başkan Seyfi Dingil’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görüş, istek ve taleplerini dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here