Hizmet-iş Sendikası, Merhum Çalışanının Ailesine Maddi Yardımda Bulundu

0
74

Yetim; “Çalışanlarımızın Mesailerini Tamamlamaları Ortak Dileğimizdir”

Hizmet İş Sendikası aracılığıyla, Ocak ayında geçirdi trafik kazasında hayatını kaybeden çalışanının ailesine 30 Bin TL. para yardımında bulunuldu.

İskenderun Belediyesinde yetkili Hizmet-İş Sendikasına üye olan İskenderun Belediyesinde işçi olarak çalışan Mehmet Duran, Ocak ayında Karayılan Demir-Çelik yol çatında geçirdiği talihsiz bir trafik kazası sonrası yaşamını yitirmişti. 14 yıllık kadrolu Belediye işçisi Mehmet Duran’ın ölümünün ardından ailesine sahip çıkan Hizmet-İş Sendikası aileye para yardımında bulundu.

Sendikalı Belediye çalışanlarına yönelik ferdi kaza sigortası yaptırdıklarını belirten Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim; “Üyelerimizin hem sağlığında, hem de olası bir ölümlü kaza durumunda sendikamız ile sigorta şirketimiz anlaşmalıdır. Belediye personelimiz olan ve geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Mehmet Duran kardeşimizin ailesine sigortan da Şubemiz kanalıyla 30 Bin TL yardım yapıldı” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rahmetli Mehmet Duran’ın ailesini ziyaret eden Yetim, Duran’ın eşi Berkiz Duran’a yardım çekini takdim etti. Çalışanların her zaman yanında olduklarını kaydeden Yetim; “Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. Hizmet-İş Sendikası olarak çalışanlarımızı, sağlıkta ve olası ölümlü kazalarda da sigortalıyoruz ve sigortadan faydalandırıyoruz. Tüm sendikaya üye çalışanlarımızın sağ salim işlerini yapmaları, mesailerini tamamlamaları ortak dileğimizdir. Böyle bir sigorta sisteminin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Genel Başkanımız Mahmut Aslan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun Belediyesinde çalışan kadrolu işçi Merhum Mehmet Duran’ın eşi Berkiz Duran ile çocukları Fatma Zehra, Zeynep ve Ahmet Duran da Hizmet-İş Sendikasına, yaptığı yardımlardan ve desteklerden dolayı teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here