Demokrasi Şehitleri Turnuvası Başladı

0
102

İskenderun Kaymakamlığı ile İskenderun Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası renkli görüntülerle başladı.

İskenderun Belediyesi sahil spor kompleksinde düzenlenen turnuvaya hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Kaymakamlığımız ve belediyemizin organizasyonu ile düzenlenen turnuva son derece anlamlı. Turnuva açılış karşılaşmasında belediye meclis üyelerimizin takımı ile İskenderun Şehit Ailelerinin oluşturduğu takım karması karşı karşıya geldi. Açılış töreni öncesinde turnuvaya katılan takım ve tüm sporculara teşekkür belgesi ile madalya verildi. Ayrıca kurum yetkililerine anı plaketi verildi” dedi.

Kurumlar arası futbol turnuvası heyecanının yanında bol gollü de geçiyor. İskenderun Belediyesi Turnuva Tertip Kurulundan alınan bilgilere göre, ilk gün içerisinde yapılan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: Güvenlik Ekip: 3-Özel Palmiye Hastanesi: 2. İskenderun Barosu: 10- Zabıta Müdürlüğü: 0, Sosyal Güvenlik Kurumu: 3- Cezaevi: 2, Maliye: 5-Türk Telekom: 1, Adliye: 9-Halk Eğitim Müdürlüğü: 4. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti: 5- PTT: 5.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen turnuvanın diğer karşılaşmaları İskenderun Belediyesi Sahil Spor kompleksinde devam edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here