CHP’li Vekillerden, CHP Belen Ailesine Ziyaret

0
128

Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partisini İktidara Taşıyacağız”

Seçim sonrası meclisin de tatile girmesiyle seçim bölgeleri olan Hatay genelinde teşekkür ziyaretlerini sürdüren CHP’li Vekiller, partilerinin Belen İlçe Yönetimini de ziyaret etti.

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir teşekkür ziyaretleri kapsamında CHP Belen İlçe Teşkilatına ziyarette bulundular.

Vekilleri bina girişinde karşılayan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetimi ile gençlik ve kadın kolları üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyarette kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan İlçe Başkanı Yüksel; “CHP Belen Ailesi olarak Hatay Milletvekillerimiz misafir etmekten onur duyuyoruz. Milletvekillerimiz ile Genel Seçim Sonuçları ve önümüzdeki yerel seçimler hakkında bilgi alış verişinde bulunacağız. El Ele Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

Ziyarette söz alan CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir; “Biz dört vekil koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hatay’ımıza daha iyi hizmet vermek için kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Biz dört kardeş Hatay için yapılması gereken ne varsa gece gündüz demeden çalışacağız. Biz dört milletvekili Hatay’ımız için sıklıkla bir araya geliyoruz ve her çatı altında birlik ve beraberlik içinde Hatay’ımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. 24 Haziran seçimleri iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. Önümüzde bir yerel seçim var. Biz önümüze bakacağız. Partimizin başarılı olamadığı ilçelerde nasıl başarılı olabiliriz, o yönde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Partililerden, partiye zarar verecek eleştirilerden uzak durmalarını isteyen Tokdemir; “Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetimizin sigortasıdır. Partimize sahip çıkalım. Partimiz ciddi bir demokrasi mücadelesi vermektedir. Partimize zarar verici beyanatlardan uzak duralım” dedi.

Günün 24 saati partililerin hizmetinde olduklarını kaydeden Milletvekili Serkan Topal da; “Hepinizin, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da 24 saat emrinizde olacağız. Öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz” dedi.

Gerek Ankara’da gerekse de Hatay’da her zaman hizmette olduklarını kaydeden Milletvekili Mehmet Güzelmansur; “Ankara’da olsun, burada olsun 4 tane kardeşiniz var ve bu 4 kardeşiniz 24 saat emrinizdedir. Biz artık birbirimize birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve saygıyla yaklaşalım ve önümüzdeki yerel seçimlerde kenetlenip büyükşehir ve ilçeleri nasıl alabiliriz onun düşüncesi içerisinde olalım” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Milletvekili Suzan Şahin de, tüm partililerin üzerine sorumluluk düştüğünü ifade ederek; “Berabersek bir şeyler yaparız. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve dernekler bir araya geleceğiz. Seçim stratejilerimizi belirleyeceğiz ama en önemli olan şey bir olmak. Bir ve beraber olursak başarabiliriz. Önümüzde yerel seçimler var, bu yerel seçimlerde herkesin, ‘erk’lerini kaybetmemek ve üzerine yenilerini koymak için çalışması lazım. Alabildiğimiz kadar belediye edinmek zorundayız, mevcut varlığımızı da kaybetmemek lazım” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here