CHP’li Şahutoğlu Gençleri Ağırladı

0
309

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Gökhan Yılmaz ile beraberindeki gençlik heyeti Palmiye Hastanesi Başhekimi ve İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu hastanede ziyaret etti.

CHP’li Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Gökhan Yılmaz’a, Gençlik Kolları MYK Üyesi İklime Kabasakal Gençlik Kolları Heyeti eşlik etti. Gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, gençlerle sohbet etti.

Yılmaz ve beraberindekilere bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu, partisinin Gençlik Kolları genel merkez yöneticileriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Ülke ve yerel gündeme ilişkin birçok konuda gençlerle bilgi alışverişinde bulunan Şahutoğlu, yerel seçimlerle ilgili genel değerlendirmede bulunurken, İskenderun özelinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Ziyaret karşılıklı samimi bir sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here