CHP’li Korkmaz Adaylık Çalışmalarını Sürdürüyor

0
259

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Muhsine Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında, ziyaretlerini sürdürüyor.

Önceki gün Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu ve Modern Evler Muhtarı Mehmet Mustafa Gözüküçük’ü ziyaret eden Korkmaz, yerel hizmet projelerini muhtarlardan görüş alarak gerçekleştireceğini ifade ederek; “İskenderun Belediyesini Ortak Akıl ve muhtarlarla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Ziyaretlerine esnaflarla devam eden Korkmaz, İskenderun Sanayi Sitesi esnaflarından Mehmet Bilmez’i ziyaret ederek, Yağcı Cafer namıyla bilinen işletmede hizmet projelerinden bahsetti. Hüner Otomotiv ve Madeni Yağ Ltd Şti. ortaklarından Mehmet Bilmez de yerel yönetimlerden beklentilerini sıraladı.

Daha sonra Mangal Kömürü satışıyla uğraşan İrfan Durkal’ı ziyaret eden Dr. Muhsine Korkmaz, sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında İskenderun’u cazibe merkezi haline getireceğini söyledi.

İskenderun Otobüs Terminal İşletmecileri Derneği Başkanı Züher Yazar ve yönetim kurulu üyesi Uğur Çıkan’a ziyaret gerçekleştiren CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Muhsine Korkmaz İskenderun için görkemli bir Otogar Projesi sözü verdi. Korkmaz; “Otogar ilk intiba ve son veda mekanıdır. Bir şehrin Otogarı parmakla gösterilecek kadar güzel olmalıdır” dedi…

2 Nolu Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Remzi Çaylı’yı da ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Muhsine Korkmaz, bir dizi yerel hizmet projesini Başkan Çaylı’ya aktarırken, bir kez daha ‘İskenderun’a Hanım Eli Değmeli’ dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)