CHP Belen’de Tempo Hiç Düşmüyor!

0
139

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve ilçe teşkilatı yöneticileri tempoyu hiç düşürmüyor. Belen’de güzel işlere imza atan CHP Belen yöneticileri, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’yi ziyaret ederken daha sonra Belen Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini de parti binasında ağırladılar.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ile Belen’de yapılacak hizmetler konusunda istişarelerde bulundu. Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Başkan Yüksel; “CHP Belen ailesi olarak Sayın Genel Müdürümüze misafirperverliklerinden ve ilçemize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yaşadığımız her sıkıntıda yardımımıza koşuyorlar. Bizde kendilerine teşekkür mahiyetinde bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Karşılıklı ilişkiler sayesinde tüm sorunların üstesinden gelmeye devam edeceğiz. Halkımıza hizmet etmek bizler için bir onurdur” diye konuştu ve Genel Müdür Çaparali’ye bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve ilçe teşkilat yöneticileri, parti binasında ise Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini konuk ettiler. İlçe Başkanı Yüksel, misafirlerine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katkıları ile ilçe genelinde yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı ve kendilerine düşen her ne varsa yapmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Fevzi Yüksel, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkürlerini de iletti.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’e teşekkürlerini ileten misafirler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)