Centilmenlik Örneği Sergilediler!

0
117

Payasspor ile Amed Sportif Faaliyetler Takımının Başkan ve Yöneticileri Beraber Yemek Yediler, Maçtan Sonra Birbirlerine Başarılar Dilediler

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme mücadelesinde, Payasspor ile Amed Sportif Faaliyetler takımlarının karşılaşma öncesi ve sonrasında Türk Futbol tarihinde ender görülen centilmenlik örneği sergilendi. Payasspor Kulüp Başkanı Osman Tufan, maç öncesinde Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen ve kulüp yöneticilerini ağırlayarak beraber yemek yediler.

Payas İlçe Stadında oynanan maçı da beraber izleyen başkan ve yöneticiler, maçın bitiş düdüğünün ardından bir birlerini tebrik ederek başarılar dilediler.

Karşılaşmayı Protokol tribününde izleyen Payas Kaymakamı Polat Kara da Amed bahissenin Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Nurullah Edemen’e başarılar diledi.

Başkan Edemen’den Teşekkür

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Nurullah Edemen de bu misafirperverliğe teşekkü ederek; “Payas ilçesine geldiğimiz günden bu yana, yöneticilerimize, takımımız futbolcularına ve taraftarlarımıza gösterilen misafirperverliklerinden dolayı, Payas Kaymakamı Polat Kara’ya, Payasspor Kulüp Başkanı Osman Tufan’a, yöneticilerine, taraftarlarına ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here