Payasspor, Amed Sportif Faaliyetlere Uzatmada Boyun Eğdi

0
292

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turundaki Karşılaşma Centilmenlik İçerisinde Geçti

Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun** Hacı Ahmet Ekmekyermez**, Kadir Kantekin**

Payasspor: Ahmet Can Bağırkan* Göktuğ Uzunoğlu** (Dk. 64 Arif**) Gökhan Çırak** (Dk. 74 Ömer**) Koray** Baran** Gökhan Öztürk** (Cuma Ali Üzüm**) Abdulsamet** Murat** İhsan** Teyfik** Aykut**

Amed Sportif Faaliyetler: Erdi Yokuşlu** Erdi Bakırcı*** Okan*** Cumhur*** Ercan*** Şahin*** Oğuz*** Mustafa** (Dk. 72 Emin Yalın***) Abdullah** (Dk.46 Murat Yılmaz***) Mansur** (Deniz Naki***) Selçuk***

Sarı Kartlar: Aykut, Göktuğ Uzunoğlu (Payasspor)

Goller: Dk. 45 Baran (Payasspor), Dk. 83 Emin Yalın, Dk. 113 Deniz Naki, Dk. 120+2 Murat Yılmaz (Amed Sportif Faaliyet)

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme müsabakasında temsilcimiz Payasspor, ilçe stadında bahissenin oynanan karşılaşmada 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyet takımına 3-1 mağlup olmasının ardından kupadan elendi. Centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmayı Diyarbakır ve bölgemizden gelen 250 civarındaki Amed Sportif Faaliyet taraftarları da izledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, ilk devrenin sonunda gelen golle Payas temsilcisi öne geçti. Baran’ın 45. dakikadaki golü ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıda daha üstün olan taraf Amed Sportif Faaliyetler takımı idi. Konuk ekip 83. dakikada Emin Yalın ile beraberliği sağlarken, maçın normal süresi de 1-1’lik skorla bitti.

Uzatma dakikalarında konuk ekip yine üstünlüğü ele geçirdi. Amed Sportif Faaliyet adına 113. dakikada Deniz Naki, 120+2. dakikada ise Murat Yılmaz’ın golleri turu geçen tarafı belirledi: 1-3.

Payasspor Başkanı Tufan’dan Futbolculara Tebrik

Amed Sportif Faaliyetler takımına 3-1 yenilerek turnuvaya veda eden Payasspor’un Kulüp Başkanı Osman Tufan, maçın ardından soyunma odasında teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaparak, kendilerine teşekkür etti. Tufan; “Centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmada, havanın aşırı derecede sıcak olmasına rağmen güçlü rakibiniz karşısında sezonun en güzel futbolunu sergilediniz. Bu güzel futbolunuzu diğer karşılaşmalarda da bekliyoruz. Başka teknik heyetimiz olmak üzere tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Hiç üzülmenize gerek yok, Kupa maçında kısmet buraya kadarmış. Bu karşılaşmayı unutarak lig maçlarına odaklanmanızı bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here