Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Adayı Günaydın; “İşçinin Emeğine Saygı Göstereceğim!”

0
119

çelik-iş adayı115 Mart’ta (yarın) yapılacak olan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı seçimi için geçtiğimiz günlerde resmen adaylığını açıklayan Murat Günaydın; “Emeğin kutsal bir değeri olduğuna inandığım için bu göreve talibim. İşçinin emeğine saygı göstereceğime, yüzlerini kara çıkarmayacağına namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” diyerek seçime hazır olduğunu belirtti.

Bölgemizin önemli sendikalarından olan Çelik-İş Sendikasında genel kurul heyecanı yaşanacak. Başkan adayı olan Günaydın, seçim öncesi yaptığı açıklamada, emeğin en yüce değer olduğunu belirterek; “Yıllardır İSDEMİR’de çalışan ve Çelik-İş sendikasına üye birisi olarak, çalışanın yaşadığı sorunları ve sıkıntıları çok iyi bilen insanlardan biriyim. Bilindiği üzere 15 Mart’ta bir şube başkanlığı seçimi yapılacak. Bizler her zaman Çelik-İş Sendikasına üye olmaktan gurur ve onur duyduk. Bu bir bayrak yarışıdır” dedi.

Alın Terinin Değerini Biliyoruz

Şube Başkanlığına seçilmesi halinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirten Günaydın; “Bizler her zaman ortak akıl ile tüm sorunların çözülebileceğine inandık. Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Seçilmemiz halinde herkesle uyum içerisinde çalışacağız. Gerçekleştireceğimiz sosyal projeler ile çalışanların yüzü gülecek. Emeğin kutsal bir değeri olduğuna inandığım için bu göreve talibim. İşçinin emeğine saygı göstereceğime, yüzlerini kara çıkarmayacağına namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here