2 Nolu Taziye Kabul Evi Bugün Açılacak

0
373

bld-taziye evi3İskenderun Belediyesi’nce Yunus Emre Mahallesi’nde yapılan  2 No’lu Taziye Kabul Evi’nin açılışı bugün saat 13.30’da gerçekleştirilecek. İskenderun Belediyesi 2 No’lu Taziye Kabul Evi, Yunus Emre Mahallesi 309 Sokak No:33 adresinde açılacak.

İskenderun Belediyesi’nce yapılan taziye evleri ile; halkımızın taziyelerini, çağdaş bir görüntü  taşımayan taziye çadırı yerine, daha rahat ve modern bir şekilde gerçekleştirmesi amaçlanıyor.

Bu kapsamda İskenderun Belediyesi 1 Nolu Taziye Kabul Evi, Sakarya Mahallesinde 21 Şubat 2014 Cuma günü hizmete açılmıştı.

Aşkarbeyli deresi üzerinde yapılan köprü hizmete giriyor

İskenderun Belediyesi’nce, Sakarya ve Gültepe Mahalleleri  arasında yaya ve araç geçişinin rahatlatılması amacıyla yapılan betonarme köprü, 15 Mart 2014 Cumartesi günü törenle hizmete giriyor. Aşkarbeyli deresi üzerinde yapılan betonarme köprünün açılış töreni, saat 13.30’da gerçekleştirilecek.

Sakarya mahallesi Cumartesi Pazarı arkası kanal boyu 393. Sokakta Aşkarbeyli deresi üzerindeki betonarme köprü, 15 metre genişliğinde yaklaşık 38 metre uzunluğunda inşa edildi. Betonarme köprüde yayalar için de yürüyüş yolları yer aldı.

Aşkarbeyli deresi üzerinde yapılan betonarme köprü Sakarya ve Gültepe mahallesi ile çevre mahallelere güvenli ulaşım kolaylığını sağlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here