Canı Yürekten Kutluyorum! İskenderunspor Şampiyon…

0
59

Günaydın sevgili okuyucularım nasılsınız bu sabah? Beni soransanız mutluyum valla ve sanıyorum bütün İskenderun mutlu… Her ne kadar içimiz kan ağlıyor olsa da Kilit Pençe operasyonunda yaşamını yitiren şehitlerimiz için. Allah’ım onları yanına aldı, cennetine koydu, oradan izliyorlarsa muhakkak onlar da sevinmişlerdir. Allah onları hep cennetinde kılsın inşallah, ailelerine ve ülkeye sabır versin… Kalbimizin kan ağlamasına, ekonomik, sosyal, psikolojik sorunlarımızın tümüne rağmen nihayet yüzümüzü güldürecek, mutlu edecek bir şey oldu. İskenderunspor şampiyon oldu.  Bu gerçekten müthiş bir şey canı yürekten kutluyorum.

Önce bir gerildik bir gerildik ki kalbimiz durdu, nefes alamaz olduk, ardından da bir havalandık ki tavanları salladık. Kazanmak nasıl bir şey dank etti kafamıza ve tabi bu durumda sokaklara döküldük. Sahil şahaneydi dün akşam. Ankara’da başka İskenderun’da başka coşku vardı… Eh bizde o coşkuya dört elle sarıldık. Bu sevinç, bizi, her sıkıntıya düştüğümüzde aklımıza gelince mutlu edecek bir şey. Ve bizim buna çok ihtiyacımız vardı. Çok çükür ki oldu. Çok çokkk teşekkürler sevgili İskenderunspor. Her zaman her koşulda arkandayız.

Ve sevgili okuyucularım mutluluğumuzu eksiltecek şeyler yazmak yok bugün, hep güzel şeyler yazalım, mutlu olalım. Ve sevgili okuyucularım sağlık ve sevgiyle kalalım her zaman ayrımsız gayrımsız. Yase

Şehitlerimizi yeniden rahmet ve şükranla anıyoruz Allah onları cennetinde misafir etsin inşallah.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here