Kaymakam Kara, Hürriyet Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

0
83

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı bahçesinde, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sıkıntıları dinledi.

Kaymakam Kara başkanlığında gerçekleştirilen ‘Halkla Buluşma Toplantısı’na İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Ali Keçeli, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Nevriz Acıoğlu, azalar ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde Kaymakam Dr. Polat Kara’nın başkanlığında icra edilen toplantıda; Hürriyet Mahallesinin genel durumu başta olmak üzere eğitim, sağlık, asayiş, mahalli hizmetler v.b. konular mütalaa edilerek, çözüm odaklı istişare de bulunuldu.

Toplantıda ilk olarak konuşan Mahalle Muhtarı Nevriz Acıoğlu, mahallenin genel durumu hakkında Kaymakam Kara’ya bilgiler aktardı. Mahallelerinin sakin ve huzurlu olduğunu, herhangi bir sıkıntılarının olmadığını kaydeden Acıoğlu; “Doğma büyüme bu mahalleliyim. Sakin, huzurlu bir mahallemiz vardır. 8 mahalleye hizmet veren Millet Parkımız var. 19 Mayıs parkımız da halka hizmet anlamında büyütülüp düzenlendi, güzelleştirildi. Aileler çocuklarıyla geliyorlar. Çok güzel bir mahallemiz var, her yönden rahatız” dedi.

Bir mahalle sakini de; “7 mahallenin eksiği taziye evimiz yok. Belediye başkanımıza ilettik, yapacağını söyledi ama sanırım yer bulamadı” diye konuştu.

Taziye evi konusunun önemli olduğunu söyleyen Kaymakam Polat Kara, şehir içerisinde yer sıkıntısı yaşandığını da dile getirdi.

Hürriyet Mahallesindeki buluşma toplantısı karşılıklı fikir alışverişi ve samimi bir sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here