Canan Kaftancıoğlu’nun Hatay Ziyaretleri

0
381

Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için ilimize gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, protokol ziyaretlerinin yanı sıra Gezi Direnişi sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert’in ailelerini de ziyaret etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geleneksel olarak düzenlenen Samandağ Evvel Temmuz Festivali için Hatay’a geldi. Festival kapsamında düzenlenen panelde Türkiye’deki siyasi gelişmeler ve seçimlerin etkilerini de değerlendiren Kaftancıoğlu, protokol ziyaretlerinin yanı sıra Gezi Direnişi sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert’in ailelerini ziyaret etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Hatay ziyaretinde önce Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Hatay Milletvekilleri ve parti üyeleri ile parti binasında bir araya geldi. Kaftancıoğlu daha sonra Hatay İl Başkanı Özgün ve Hatay Milletvekilleri ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaşı’da makamında ziyaret etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here