Bolat; “2. Ligi Hak Ettik! TFF’ye Başvuracağız!”

0
118

İskenderun Futbol Kulübü Başkanı Hakan Bolat, İstanbul’da oynanan Play-Off Final maçında, Bucaspor 1928’e seri penaltı atışları sonucunda elemelerinin ardından önemli bazı açıklamalarda bulundu. Bolat, final maçlarında mücadele eden İskenderunspor FK ile Bursa Yıldırımspor’un da 2. Ligde mücadele etmelerini istediklerini kaydetti.

Pazartesi günü oynanan 3. Lig play-off final maçında, fair-play kurallarına aykırı bir gol yediklerini ifade eden Başkan Hakan Bolat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na dilekçe yazarak İskenderunspor ile Bursa Yıldırımspor kulüplerinin de 2. Ligi hak ettiklerini ve final oynayan bu iki takımın da 2. Lige alınmaları için gereken girişimlerin başlatılacağını açıkladı.

İskenderunspor FK Başkanı Hakan Bolat’ın, konuyla ilgili taraftarlara ve İskenderun spor kamuoyuna yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Çok Kıymetli İskenderun Spor Camiası!

Biz kendi grubumuzu şampiyon bitirdik ama saçma sapan bir federasyon sistemi ile diğer grubun lideri ile oynadık. Fair Play kurallarına uymayan, Bucaspor’a da yakışmayan bir tavırla gol (bu gol için etik kuruluna başvuru yapacağız) yedik.

Bugün, Bursa Yıldırımspor ile ortak olarak 2. Lige alınmamız ve gelecek sene 2. Ligin 20 takımdan oluşması ve bu haksızlığın giderilmesi için dilekçe yazıyoruz. Bu haksızlık için sizlerin de bireysel olarak TFF’ye yazı yazmanızı rica ediyorum. Saygılarımla!” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here