İskenderun FK, 2. Ligin Kapısından Döndü!

0
35

O İlk 3 Penaltı Yok mu?…

Turuncu-Mavililer, Penaltılarla Elendi

misli.com 3. Lig Play-Off final maçında temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında yapılan karşılaşmada diğer finalist Bucaspor 1928’e penaltı atışları sonucunda yenilerek elendi.

Tam bir final havasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı gelen ataklarda gol ses çıkmayınca zorlu 45 dakika 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına Turuncu-Mavili ekibimizi daha istekli ve atak başladı. 73. dakikada temsilcimiz İskenderun FK, Nureddin Ersoy’un golü ile öne geçti: 1-0. Bucaspor 83. dakikada Berke Bulut ile eşitliği sağlayınca müsabakanın 90 dakikası 1-1 berabere sonuçlandı.

15’şer dakika yapılan uzatmanın 92. dakikasında Bucaspor, Tunç Murat Berhan ile 2-1 öne geçti. Müsabakanın 105 dakikasında İskenderun Futbol Kulübü Feyzullah Şahin Güneş ile yeniden eşitliği sağladı: 2-2.

120 dakika sonunda da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Yapılan penaltı atışları sonucunda Bucaspor 1928, İskenderun FK’yı 3-2 mağlup etti ve 2. Lige çıkan ekip oldu. Turuncu-Mavililer seri penaltı atışlarında ilk üç penaltıdan gol çıkaramadı.

İskenderun’dan gelen 150 civarındaki taraftar topluluğu, takımları İskenderun FK’ya yoğun destek vermelerine rağmen, kentlerine üzgün döndü. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here