Beşir Araz Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
353

Önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İskenderun Ülkücü ve MHP camiasının önemli isimlerinden Beşir Araz (54) son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin’deki yazlıktan Alanya’ya tatile kendi aracıyla giderken karşıdan gelen bir araçla çarpışma sonucu yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Beşir Araz’ın vefatı başta ailesi olmak üzere İskenderun’da bulunan sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Bir dönem Belediye Melis üyeliği de yapan, ülkücü camianın sevilen ismi Beşir Araz’ın cenazesi, dün, İskenderun Dumlupınar Caminden kaldırıldı. Cenazeye, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belediye eski Başkanı Mete Aslan, MHP ile Ak Parti İlçe Başkanları, yöneticileri, İSTE İskenderun Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ergül Yaşar İş adaları kentin siyasi, spor ve iş dünyasından çok sayıda seveni katıldı.

Kılınan cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından tabutu son kez sevenlerinin omuzlarına alınan merhum Beşir Araz, Karaağaç Asri Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verilerek sonsuzluğa uğurlandı. Araz Ailesi, Dumlupınar Atatürk İlköğretim Okulu karşısında buluna baba evinin önündeki taziye çadırında taziyeleri kabul ediyor.  (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here