Belen’deki Bu Birliktelik Alkışlanır!

0
109

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen Ailesi, CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün ve İl Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu iftar yemeğinde bir araya geldi.

Belen’deki iftara, CHP Hatay Milletvekili adayları Suzan Şahin ile Riyat Kırmızıoğlu başta olmak üzere İskenderun Belediye Başkan aday adayı Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ve bazı partililer oldukça yoğun bir katılımı gösterdi.

Etkinlikte konuşan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, partililer ile iftar yemeğinde bir araya geldiklerinin altını çizerek; “24 Haziran zaferinin de müjdelendiği bu yemekte Belen’den ‘Tamam’ sesleri yükseldi. Hep birlikte başaracağız ve zafer ulaşacağız. Buna inancımız tamdır. Vekil adaylarımızla, başkan adaylarımızla ve tüm partililerimizle bir olduk, zafere koşuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra Belenli partililere yönelik konuşmalar yapan Milletvekili adayları Suzan Şahin ile Riyat Kırmızıoğlu, yaşanan bu birlikteliğin güzel günlerin habercisi olduğuna işaret ederek, “Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte kazanacağız!” mesajı verdiler.

Kadın Kolları Başkanından Seçim Bürosunda İftar

CHP Belen Ailesi bir başka etkinlikte ise CHP Belen Kadınlar Kolunun organizasyonu ile Seçim Bürosunda bir araya gelerek hep birlikte iftar yemeği yediler. İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in öncülüğünde gerçekleştirilen ve Kadın Kolları Başkanı Songül Yılmaz Çelebi tarafından verilen iftar yemeğinde, Belen’deki Seçim Bürosunda buluşan partililer, hep birlikte dualarını ederek iftar yemeği yediler. Partili vatandaşlar, bu mübarek Ramazan Ayında verdiği iftar yemeği için Kadın Kolları Başkanı ile eşine teşekkürlerini ilettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here