CHP’li Şahin Payas’ta!

0
242

CHP Hatay İkinci sıra Milletvekili Adayı Avukat Suzan Şahin Seçim çalışmalarına Payas’ta yoğun bir şekilde devam ediyor.

24 Haziran Milletvekili seçimlerine bölgede ekibi ile sıkı bir çalışma içerisine giren Avukat Suzan Şahin Payas’ta adım atmadık yer bırakmadı. CHP ilçe yönetimi ve kendi ekibi ile Suzan Şahin, Payas Kaymakamı Polat Kara, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ’ı ziyaret etti. Ardından,  Payas Esnaf Odası Başkanı Hasan Özkul ve yönetimini, Payas Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Oğuz ve yönetim kurlu üyelerini de ekibi ile gezen Suzan Şahin ev ziyaretlerinde de bulundu.

Millet için geliyoruz sloganı ile hareket ettiklerini ifade eden CHP Hatay Milletvekili adayı Avukat Suzan Şahin; “Asil olan sizsiniz. Ben altı üstü vekilim, sizin oylarınızla seçileceğim. Canınızın istediğini gönderir, canınızın istediğini getirirsiniz. Birlikte çalışacağız, ben başkalarına benzemem, bunu birlikte yaşayıp göreceğiz. Sizlerden bu ülke için, yaşadığımız çevre için destek istiyorum. Bugün bu ülkede çiftçi, öğrenci, öğretmen, emekli kimse mutlu değil. Öncelikle bu mutsuzluğu bizim ortadan kaldırmamız gerekiyor. Biz göreve gelir gelmez bu ülkede hak ve hukuku tesis ederek öncelikle mutluluğu, hak ve adaleti getireceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here