Belen CHP’den Hayat Kurtaran Kampanya

0
76

belen kan bağışı1CHP Belen İlçe Başkanlığınca “KAN VER HAYAT KURTAR” sloganı ile düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük bir katılımla gerçekleştirildi. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, kan bağışı ile hayat kurtarmanın önemine değindi.

Yaptığı etkinliklerle ses getiren CHP Belen İlçe Başkanlığı “KAN VER HAYAT KURTAR” sloganı ile Belen’de bir kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi. Kızılay Kan Merkezinin gezici aracı ile gerçekleştirilen kampanyada CHP İlçe yöneticilerinin yanı sıra Belenli vatandaşlar da kan bağışına oldukça büyük ilgi gösterdi.

belen kan bağışı2

Kampanyanın açış konuşmasını yapan CHP’nin Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, kan bağışının önemini vurguladığı açıklamalarında; “Öncelikle tüm Türk ulusuna sağlıklı bir yaşan diliyoruz. Belen ilçe teşkilatı olarak birçok başarılı kampanyaya imza attık. Bu etkinliğimizde de hayat kurtaran bir kampanyaya imza atıyoruz. Kan bağışında bulunan bütün katılımcılara tekrar-tekrar teşekkür eder sağlıklı bir yaşam temenni ederiz” diye konuştu.

CHP Belen Y.K. Üyesi Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen’de kan bağışı sonunda yaptığı açıklamada; “Kan bağışı kampanyamızda, istenilen sayıya ulaşılmanın huzuru ile birlikte aynı zamanda kan bağışı ile bir canı kurtaracak olmanın huzuru ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. CHP Belen olarak bu tür etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here