23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

0
272

bayram kutlama223 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kentimizde büyük coşkuyla kutlandı. Kutlama programı kapsamında, ilk olarak Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törene, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti yöneticileri, kamu kurum, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nun Ata’nın manevi huzuruna çelenk sunması ile başlayan törende daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

bayram kutlama3

Bir öğrencinin konuştuğu programda, günün anlam ve önemine uygun şiirler de okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu yaptığı konuşmasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Kutlama programı kapsamında, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yürüyüşü düzenlendi. Atatürk Anıt Alanı’ndan başlayan yürüyüş, Şehit Pamir Caddesi, Çok Katlı Otopark, Namık Kemal Caddesinden dönülerek, Ulucami Caddesinden devam edildi. Kortejin yürüyüşü,  Atatürk Anıt Alanı’nda tamamlandı.

bayram kutlama4

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yürüyüşünün tamamlanmasının ardından, program Atatürk Anıtı’nda Çocuk Oyunları Şenliği ile sürdü. Öğrenci andının okunduğu programda, halkoyunları gösterisi, öğrencilerin oyunları ve Egemenlik Kupası ödül töreni düzenlendi.

Egemenlik Kupası’nda İskenderun Belediyesi’nin ücretsiz basketbol kurslarında yetişen Emel Akçay İlköğretim Okulu takımı da, Basketbol Yıldız Kızlarda şampiyon olması nedeniyle kupasını törenle aldı. İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz Basketbol kursunun antrenörü Emin Yetkin’in de katıldığı ödül töreninde, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Egemenlik Kupası turnuvasında başarı elde eden tüm sporcu öğrencileri kutladı.

bayram kutlama5

Çeşitli spor branşlarında yapılan Egemenlik Kupası’nın ödül töreninde, öğrencilere kupalarını Belediye Başkanı Civelek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here