Belediye Meclisi 3 Maddelik Gündemle Toplandı

0
84

İskenderun Belediye Meclisi, gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda dün toplandı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan mecliste, gündemde bulunan 3 madde görüşüldü.

Gündemin ilk maddesi belediyeye bağışlanan araç ile ilgili oldu. Belediye Meclisinin 03.01.2019 tarih ve 5 sayılı kararı ile Yazar Turizm Seyahat Acenteliği Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere belediyeye bağışlanmak istenen 31 Z 4915 plakalı MAN marka tek katlı otobüsün bağış işlemlerinin yapılması kabul edilirken, otobüs modelinin düşük olması, tamir, bakım ve onarım giderlerinin yüksek olması nedeniyle belediyeye kamu zararı oluşturacağından, söz konusu meclis kararının iptal edilmesi ile ilgili Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü teklifi, oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi; 2019 yılı içersinde 1 adet Avukat kadrosunda sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücreti olan 1.900 TL’nin ödenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi de oy çokluğu ile kabul edildi.

Son gündem maddesi olan; 1’ci mıntıka 2066 nolu parsel üzerinde bulanan Yeni Balık Hali diye isimlendirilen yerin kiracıları tarafından verilen dilekçelerin Meclisçe görüşülmesi ile ilgili Emlak İstimlâk Müdürlüğü teklifi ise oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here