Belediye İhalesine 14 Katılımcıdan Teklif Geldi!

0
62

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü personel hizmet alımı ihalesi yapıldı. İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye, 14 katılımcı firma teklif verdi. İhaleye teklif veren 14 katılımcıdan, 7’sinin fiilen katıldığı ihalede konuşan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Her şeyi halkımız için yapıyoruz. Katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü personel hizmeti alımı ihalesi ile İskenderun Belediyesi ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan tüm yeşil alanlar, parklar,  ana cadde, bulvar, refüj, kaldırımlar ile mezarlıklar için personel hizmet alımını içeriyor. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’ncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılan ihalede, teklif zarfları katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün, Belediye’nin sosyal tesisleri için soğuk içecek alımı ihalesi de, yapıldı. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.ncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılan ihaleye, 6 katılımcı firma teklif verdi. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in de izlediği ihale,  İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda gerçekleştirildi. İhalede, teklif zarfları katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

İhaleler Bu Hafta da Devam Edecek

Öte yandan, İskenderun Belediyesi, 19-22 Kasım 2012 tarihleri arasında üç ihale daha yapacak. Yapılacak olan ihaleler, Kuvvetli Yer Hareketi Kayıt Cihazı ve Yan Ekipmanlar alımı, SODES kapsamında Engelli Çocuk Parkı Oyun Grubu ve Spor Aletleri Alımı ve Özel Güvenlik Hizmet alımı ihalelerinden oluşuyor. Buna göre, 19-22 Kasım 2012 tarihleri arasında İskenderun Belediyesi tarafından gerçekleştirecek olan ihalelerin bilgileri şöyle:

Kuvvetli Yer Hareketi Cihazı ve Yan Ekipmanları Alınacak

İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kuvvetli Yer Hareketi Kayıt Cihazı ve Yan Ekipmanlar alımı ihalesi, 19 Kasım 2012 Pazartesi günü saat 09.30’da yapılacak. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’ncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak olan ihale, Belediye Brifing Salonu’nda gerçekleştirilecek.

SODES kapsamında Engelli Çocuk Parkı Oyun Grubu ve Spor Aletleri Alımı ihalesi ise 20 Kasım 2012 Salı günü yapılacak.4734 sayılı K.İ.K.in 21/f maddesi pazarlık usulü ve mal alımı ihaleleri uygulama yönetmeliği kapsamında Belediye Brifing Salonu’nda yapılacak olan ihale, saat 10.30’da başlayacak.

Özel Güvenlik Hizmet Alımı İhalesi de Yapılacak

İskenderun Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Özel Güvenlik Hizmet alımı ihalesi ise 22 Kasım 2012 Perşembe günü yapılacak. İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda düzenlenecek olan ihale, saat 09.30’da başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here