Önde; “Ekibimle Voltran’ı Oluşturacağız!”

0
65

Cengiz Gül’ün, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanlığına seçilmesinin ardından yapılan olağan genel kurulda, sendikanın Şube Başkanlığına seçilen Metin Önde ve yönetim kurulu üyelerine, diğer sivil toplum örgütlerinden de olumlu yaklaşım geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde emeğin korunmasında büyük başarılar beklenen Metin Önde ve ekibine bir kutlama da CHP Belen İlçe Yönetiminden geldi.

Belen’den gelen konukları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında kabul eden Şube Başkanı Önde; “Sendikaların önünde bulunan engellerin kaldırılması konusunda tüm siyasi partilere olduğu gibi emeğin yanında olan CHP’ye de ihtiyacımız var. Maalesef demokrasi sisteminde emek çok yer almıyor” dedi.

Açıklamalarında 15 yıldır tercih edilmelerinin altında yatan gerçeği de anlatan Önde; “Biz doğru insanlar olduğumuz ve bu görevi layıkıyla yaptığımız için seçimlerde bize rakip çıkmadığına inanıyoruz. Bu oluşan yeni yönetiminde hedefleri büyük ve ulaşması uzak! O nedenle, hedefimizi yakalamak içinde sürekli koşmamız gerek. Yönetimimdeki arkadaşlarımda bunun bilincinde ve bunu yapacak güce, tecrübe ve yeteneğe sahiptir. İyi yol arkadaşlarımız var! Birbirimizi asla yolda bırakmayacak şekilde bu yönetimi kurduk. Nereden geldiğimizi biliyoruz ve unutmayacağız! Koltukta oturmak için gelmedik. Her zaman için emeğin ve emekçilerin yanında alanlarda olacağız. İskenderun’da doğan emek gücünün güneşi ile Türkiye’yi aydınlatacağız” diye konuştu. Önde, yeni yönetimle birlikte Voltran’ı oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Yeni yönetimi kutlayan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’de; “Yönetimin başına geçen sizlerin işi oldukça zor. Buna rağmen emeğin korunması, işçilerin haklarını almaları konusunda iyi şeyler yapacağınıza inanıyoruz. Emeğin yanında olduğunuz sürece her zaman yanındayız” diyerek destek verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here