Şerafettin Amca, Şeref Plak’ın 50.Yılını Kutluyor

0
600

İskenderunlulara müziği sevdiren, dar bir girişi olan küçücük dükkânında yıllarca tüm şarkıcıların albümlerini satan ve dükkânı elinden gittiğinden bu yana eski dükkânının önünde bir taburede müzik albümleri satmaya devam eden Şerafettin Amca, meslekteki 50. yılını kutluyor.

İskenderun’un en eski plak dükkânlarından Şeref Plak’ın sahibi olan Şerafettin Kaska, meslekteki 50. yılını kutluyor. Eski dükkânının önünde yıllardır taburesinin üzerinde yılmadan işini devam ettiren Şerafettin Amca İskenderun’un bir parçası haline gelmiş.

Şerafettin amcanın alışılagelmiş semti Savaş Mahallesi! Eski dükkânında ise şimdi bir giyim mağazası bulunuyor. Daha önce bu mekândaki küçücük dükkânında uzun yıllar İskenderunlulara hizmet etmiş olan Şerafettin Amca, dükkânı elinden çıktığı günden bu yana yılmadı ve müziğe olan tutkusunu sokaklara taşıdı.

Bugünlerde, meslekteki 50. yılını kutlayan Şerafettin Amca, eski dükkânının önünde küçük masası ve taburesi ile beraber şimdiki zamanların vazgeçilmez fenomeni, eskilerin taş plağını, yani CD satıyor.

Bazen o yoldan geçerken Müzik Hastası Şerafettin Amcayı, elinde eski bir dergi veya gazete okurken görebilir, eline aldığı küçük radyosunu kulağına götürürken görebilirsiniz. Nice yıllara Şeref Plak, Nice yıllara Şerafettin Amca! Haber: Merve Sürücü

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here