Belediye Başkanı Civelek AKAD’ı Ziyaret Etti

0
152

civelek-akad1Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği’ni (AKAD) ziyaret etti.

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur ve partililerin de katıldığı ziyarette konukları, İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği Başkanı Nihad Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Nihad Yenmiş, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Kültür Merkezi’ne arsa konusundaki desteğinden dolayı teşekkür etti. Yenmiş; “AKAD Kültür Merkezini oluşturmak adına bu ihtiyacımız için arsayı takdim ettiler. Her yerde teşekkürlerimi dile getiriyorum. Herkesin yakını uzağı olduğu gibi bizim yakınımız şimdiki Belediye Başkanımızdır. Derneğim ve camiam adına, huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Önümüzdeki beş yıl dönem içinde de kendisini İskenderun’un Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.

civelek-akad2

Beş yılda yaptıklarını sıralarsanız, bu kadar hizmet bu kadar kısa sürede yapılmışsa önümüzdeki beş yılda İskenderun’un çehresi daha çok değişecektir. Ona inanıyoruz. Halkçı belediyecilik burada kendisini göstermiştir. İnsanların sosyal yaşantısı için, inançları için yaptığı bu hizmetlere teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz”  dedi.

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da yaptığı konuşmasında; “Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in dürüst kişiliği ile halkımız için yaptığı hizmetler ortada” diye konuştu.

Bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek, İskenderun’un güzel coğrafyası ve entelektüel halkıyla hizmetlerin en güzeline layık olduğunu söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here