BBP Adayı Arslan; “Bu Seçimde Bizde Varız!”

0
82

bbp-igc ziyaret1İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensupları ile bir araya gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan; “Seçimler üç partiye endekslenmiş durumdadır. Biz bunu kabul etmiyoruz. Bu seçimde bizde varız!” dedi.

BBP İskenderun İlçe Başkanı Hulusi Uğur ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte cemiyete gerçekleştirdiği ziyarette, seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan Adayı Arslan; “Ülkemizde seçimler üç partiye endekslenmiş durumdadır. Biz bunu kabul etmiyoruz. Bu seçimde bizde varız! Biz dava partisiyiz. Kendi bildiğimiz doğruları haykırabilmek adına bu yola çıktık. Bunun için seçime bizde varız sloganı ile yola çıktık.

bbp-igc ziyaret2

Seçimlerde İskenderun için daha akılcı ve sağlam projeler ile geliyoruz. Bizim projelerimiz sadece bilboardlarda asılı değil, seçim sonrası hayata geçireceğimiz projelerdir. Mevcut kent yönetimi İskenderun’u bir türlü Akdeniz’de ön planda çıkarmamıştır. Biz ise, kentimizin daha ileri bir kent olmasını arzu ediyoruz ve bu yönde çalışacağız” dedi. BBP İlçe Başkanı Hulusi Uğur’da, insanları birlik ve beraberlik içerisinde mutlu bir toplum hedeflediklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here