Baytaroğlu ve Ilgın Ailelerinin Acı Günü

0
1086

Kentimizin tanınmış ailelerinden olan Baytaroğlu Ailesi ile Ilgın Ailesi, dün Nadir Bayraoğlu’nun eşi Meri Baytaroğlu’nu son yolculuğuna uğurladı. Geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşama veda eden Meri Baytaroğlu gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Nadir Baytaroğlu’nun eşi, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Hakan Ilgın’ın da halası olan Meri Baytaroğlu, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Baytaroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Meri Baytaroğlu’nun cenaze töreni ise Perşembe günü (dün) Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde gerçekleştirildi. Peder Dimitri Yıldırım’ın yönettiği cenaze töreninin ardından, Meri Baytaroğlu, gözyaşlarıyla birlikte Aile Kabristanında toprağa verildi.

Baytaroğlu ve Ilgın Ailelerinin üyeleri, taziyeleri ise hem mezarlıkta hem de Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinin salonunda aldılar.

İskenderun Gazetesi olarak, merhum Meri Baytaroğlu’na Tanrı’dan rahmet, Baytaroğlu ile Ilgın Ailelerine de sabır ve başsağlığı dileriz. (Haber: Helga TERBİTELİ-Resim: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here