Battı-Çıktı Projesi İçin Yeni Güzergâhlar Çalışması Tamamlandı

0
779

İskenderun’da gerçekleştirilecek olan Pac Meydanı-Sanayi Kavşağı battı-çıktı projesinin trafik düzeni ve toplu taşıma araçlarının yeni güzergâh çalışması tamamlandı. Konuyla ilgili bilgilendirme toplantısı 29 Haziran Perşembe günü (bugün) saat 15.00’te İskenderun HATSU binası konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin; “İskenderun Pac Meydanı-Sanayi Kavşağı battı-çıktı çalışması ile trafik düzeni ve toplu taşıma araçları güzergâh çalışmasını tamamladık. Bu çalışmalarımız, 29 Haziran Perşembe günü İskenderun HATSU Binası 5. kat konferans salonunda basın mensubu arkadaşlarımızın ve kooperatif başkanlarımızın katılımı ile paylaşacağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin’in yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürü-Proje Koordinatörü Fatih Özdemir, Kooperatif Başkanları ve basın mensupları katılacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here