Başkan Uğur Fırat’a ‘Ahilik’ Kutlaması

0
17

Her yıl ‘Ahilik Haftasında’ düzenledikleri etkinliklerle ‘Ahilik’ bilincini yaşatan ve vatandaşlara anlatan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı ve İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Sayfa Editörü Helga Terbiyeli de Oda Başkanı Uğur Fırat’ı ziyaret ederek, hem Ahilik Haftalarını kutladı, hem de gerçekleştirdikleri etkinliklerden dolayı Fırat nezdinde tün oda yönetimini tebrik etti.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette Ahilik hakkında kısa bilgiler paylaşan Başkan Fırat, 34. Ahilik Haftasının ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Yıllardır Ahilik Haftasında çeşitli etkinlikler yaptıklarını, bununla ilgili de çok olumlu dönüşler aldıklarını kaydeden Fırat, geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri Ahilik Gecesinde, son yıllarda oda olarak yaptıkları yardım ve etkinlikleri, hazırladıkları slyat eşliğinde davetlilere izlettiklerini ve duygu dolu anlar yaşadıklarını kaydetti.

Ahilik haftası boyunca gerek karanfil dağıtımı, gerekse de ‘Ahi Pilavı ve Tatlı’ ikramlarıyla vatandaşlardan çok güzel tepkiler aldıklarını söyleyen Fırat, bunun kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade etti. Bundan sonra da oda olarak ellerinden geldiğince yardım ve etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Fırat, emeklerinden dolayı yönetim kurulu üyelerine ve esnafına da teşekkür etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de düzenlenen Ahilik Gecesinin çok güzel geçtiğini, yaptıkları tüm sosyal etkinlik ve yardımlarda Kuyumcular Odasının destekçisi olduklarını dile getirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here