Başkan Savaş, Kaymakam Yönden ile İTSO’yu Ziyaret Etti

0
19

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyet, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlığın yeni binasında yaptıkları incelemenin akabinde ülkemize ve milletimize hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini dile getiren Başkan Savaş, şeref defterini imzaladı. Kaymakam Yönden, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için Başkan savaş’a teşekkür etti.

Spordan Ekonomiye Hatay’ın Genel Sorunları Toplantıda Ele Alındı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş daha sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etti. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi tarafından karşılanan HBB Başkanı Lütfü Savaş ile spordan, ekonomiye, bölgenin genel sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Vekili Mahir Taner, İTSO Vakıf Başkanı Doğan Erten, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Koordinatörü Taygun Cantürk, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, iş İnsanları yer aldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here