Başkan Seyfi Dingil’den Hastalara Moral Ziyareti

0
65

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gerek hastanelerde tedavi gören gerekse tedavileri evlerinde yapılan vatandaşları ziyaret ediyor. Başkan Seyfi Dingil, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık-sık vatandaşları iyi ve kötü gününde yalnız bırakmıyor.

Başkan Seyfi Dingil, farklı mahallelerde bulunan hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor.  Başkan Dingil, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü evinde veya hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

Başkan Seyfi Dingil; “Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Onlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız. İskenderun Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerimizi sundum.  İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here