ABB Hatay Şube Başkanlığı için Ahmet Cerrah Cerrahoğlu Görevlendirildi

0
1045

Duayen Gazeteci Refik Kireççi’nin ölümünün ardından boşalan Anadolu Basın Birliği (ABB) Hatay Şubesi Başkanlığına, Ahmet Cerrah Cerrahoğlu atandı. Cerrahoğlu en kısa zamanda şube binasını açarak yeniden faaliyete başlayacaklarını belirtti.

Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Merkezinden, Genel Başkanı Halil Zor ve Genel Sekreter Sabahattin Arslan imzası ile Ahmet Cerrah Cerrahoğlu’na gönderilen görevlendirme yazısında; “Sayın Ahmet Cerrahoğlu, Hatay Anadolu Basın Birliği Şube Başkanımız Refik Kireççi’nin vefatı nedeniyle, şubeyle ilgili tüm yazışma ve sair işlemler için tam yetki ile görevlendirilmiş bulunuyorsunuz. Başarınızın devamını diler, teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Görevlendirme yazısını aldığını ve ABB Hatay Şube Başkanı olarak görevlendirildiğini kendi adına ait sosyal paylaşım sitesinde açıklayan Cerrahoğlu, konuyla ilgili değerlendirmesinde; “Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor tarafından Hatay Şube Başkanlığına görevlendirilmiş bulunuyorum. Kısa zamanda şube binamızı açarak faaliyete başlayacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)