Başkan Seyfi Dingil, Müftü Taştan’ı Ziyaret Etti

0
204

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, din hizmetleri ve çalışmalar hakkında Başkan Seyfi Dingil’i bilgilendirdi.

İskenderun genelinde Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin yapıldığını ifade eden Taştan; “Bilindiği üzere her yıl peygamber efendimizin dünyayı teşriflerinin yıl dönümü Kutlu Doğum Haftası olarak kutlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir tema üzerinden bu kutlamayı gerçekleştirdik. 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası teması ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ olarak belirledi. Bu temaya göre camilerde, kuran kurslarında, hafta boyunca etkinlikler gereği gibi yapılarak tüm etkinliklerde vatandaşlarımıza bu tema anlatıldı” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ise kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman iletişim halinde olduklarını kaydederek; “Peygamber Efendimiz (SAV)’in dünyaya gelişini kutladığımız Kutlu Doğum Haftası nedeni ile Müftülüğümüzün yaptığı çalışmaları tebrik ediyorum. Kutlu doğum haftasının bu yılki teması olan Hz. Peygamber ve Güven Toplumu. Milletçe birbirimize karşı hoşgörülü davranarak birlik ve beraberliğimizi perçinlemesini temenni ediyorum. Bizler belediye olarak her zaman halka hizmet noktasında kurumlarımız ile iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve Müftü Taştan, din hizmetleri ve kentte devam eden çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here