Başkan Culha, İkinci Kez Dede

0
211

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kızı Duygu Culha Tekin’in doğum yapmasıyla ikinci kez dede olmanın heyecanını yaşadı. İskenderun Özel Gelişim Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mustafa Çelikkol’un başarıyla gerçekleştirdiği operasyon sonrası, Duygu-Fatih Tekin çifti ikinci çocuklarına Karer adını verdi. İkinci çocuğunu dünyaya getiren Duygu Culha Tekin ile hem Culha, hem de Tekin ailelerinin ikinci torunu Karer Bebeğin sağlık durumlarının oldukça iyi olduğu açıklanırken, Karer Bebeğin 3 kilo 330 gram olarak dünyaya geldiği belirtildi.

Kızı Duygu’yu ameliyathaneye kadar elinden bırakmadan uğurlayan ve doğum haberini alıncaya kadar da ilk torunu Erk’i biran olsun kucağından indirmeyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karer Bebekle ikinci kez dede olmanın keyfini yaşarken, oldukça heyecanlı olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Torun mutluluğunu kelimelerle tarif etmenin çok zor olduğunu ve her torunda ayrı bir duygu yoğunluğu yaşandığını söyleyen Başkan Culha; “Evlatla kurulan özel bağ, torunla daha da özel bir anlam kazanıyor ve her torun insana daha farklı duygular hissettiriyor. Bugün ikinci kez dede olmanın heyecanını yaşadım. İlk torunum Erk’e kardeş olan Karer Bebeğin ailesine ve ülkemize hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum. Ailemize ve hayatımıza hoş geldi, sağlıkla ve adıyla büyüsün inşallah” diye konuştu.

Bebeğin doğumunu merakla bekleyenler arasında yer alan anneanne Selda Culha da bu duyguyu herkesin yaşamasını temenni etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here