Mavi Bisiklet Yolu, Karaağaç’ı Mavi Gerdanlık Gibi Saracak

0
544

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç Sahilini mavi bir gerdanlık gibi süsleyecek olan mavi bisiklet yolundaki çalışmaları inceledi. Birçok turistik il ve ilçede bulunan mavi bisiklet yolunu Arsuz’a taşıyan Başkan Culha, yeşille maviyi bir arada kucaklayacak olan yolun her aşamasını titizlikle inceledi.

Karaağaç Mahallesi’nde yapılan iki adet Rhossus Sosyal Tesisi birbirine bağlayacak olan yürüyüş ve bisiklet yolunda Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu ve Özel Kalemi Sinan Altan ile birlikte keyifle yürüyen Başkan Nazım Culha, maviye boyandıktan sonra oldukça dikkat çeken bisiklet yolunun sahil şeridinin adeta çehresini değiştirdiğini belirtti.

Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu gibi daha önce halkın geçmesinin mümkün olmadığı kıyı şeridindeki düzenlemelerle bu kez Karaağaç Halkı’nı denizle buluşturan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Karaağaç sahil düzenlemesi tamamlandığında halkımız deniz kenarında rahat nefes alacakları, ailece güzel bir gün geçirebilecekleri, deniz kenarında çay içip, yürüyüş yapabilecekleri ve bisiklet sürebilecekleri, ayrıca doğal plaj özelliğinin korunarak denize girebilecekleri yeni bir mekana kavuşmuş olacaklar. Bisiklet yolundaki renklendirme çalışmaları devam eden Karaağaç Sahilimizin henüz otopark, çocuk parkı, yeşil alan gibi peyzaj çalışmalarının tamamlanmadan halkın ilgisini çekmesi, bu hizmetin ne kadar doğru bir yatırım planlaması olduğunu gözler önüne seriyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here