Başkan Civelek, Şirketleri Ziyaret Etti

0
723

civelek-fabrika1Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, şirketleri ziyaret etti. Ziyaretine Ford Ovalı ile başlayan Belediye Başkanı Civelek’i, burada satış müdürü Mehmet Durgun ve Servis Müdürü Mehmet Elmas karşıladı.

Ford Ovalı personelinin de katıldığı ziyarette, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değinen Belediye Başkanı Civelek, halka adil ve eşit hizmet verildiğini, halkın yaşamını kolaylaştırıcı ve mutluluğunu arttırıcı çalışmalar yapıldığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ford Ovalı Satış Müdürü Mehmet Durgun da Başkan Civelek’e başarı diledi. Başkan Civelek, Ford Ovalı servisini de gezdi.

civelek-fabrika2

Ziyaret programı, Befesa Silvermet İskenderun Çelik Tozu Geri Dönüşümü A.Ş. ile sürdü. CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette, konukları Mali ve İdari İşler Müdürü Arda Yörenç karşıladı.

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun’un altyapısının tamamlandığını, artık üst yapı çalışmaları yapılacağını belirterek; “Kısmet olur devam edersek yine radikal çözümler yapacağız. En önemli projemiz kentsel dönüşüm” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mali ve İdari İşler Müdürü Arda Yörenç; “Altyapı çalışmasını yapmak büyük cesaret ister. Sıkıntılı iş, yollar kazılıyor, toz oluyor. Altyapıyı yaptınız, yolları asfaltladınız. Bu gerçekten güzel bir işti. Ellerinize sağlık” diye konuştu.

civelek-fabrika3

Befesa Silvermet İskenderun Çelik Tozu Geri Dönüşümü A.Ş. Danışmanı Bilgi Oğuz, altyapı çalışmasından dolayı teşekkür ederek; “Altyapı çalışması bitti. Şimdi her taraf çiçek gibi” dedi.

Başkan Civelek’in bir sonraki durağı, Form Metal Sanayi (FMS) oldu. Konukları karşılayan işyeri sahibi Şahin Kunt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarı dileğinde bulundu. Halkın teveccühüyle tekrar göreve geldiği takdirde, İskenderun’un mahallesi olacak olan beldelere de güzel hizmetler verileceğini belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, ardından fabrikayı gezerek çalışanlarla selamlaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here