Başbakan Erdoğan’a Protesto

0
57

başbakan protesto1Partisinin seçim çalışmalarına destek vermek amaçlı ilimize gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a protesto girişiminde bulunuldu. Başbakan Erdoğan’ın mitingine katılarak protesto gösterisi yapmak isteyen Halkevleri üyelerine polis müdahale etti. Çıkan arbedenin ardından 4 kişi gözaltına alındı.

Armutlu Mahallesi Gündüz Caddesi girişinde bir araya gelen Halkevi üyesi 10 kişi, Gezi olaylarında ölenlerin fotoğraflarıyla Başbakan Erdoğan’ın miting yapacağı 75’inci Bulvarı’na doğru yürüyüşe geçti. Bölgede önlem alan Çevik Kuvvet ekipleri, gruba dağılmaları için uyarıda bulundu. Ancak direnen gruba müdahale edildi, çıkan arbedenin ardından 4 kişi gözaltına alındı.

Başbakanın Seçim Otobüsü Çocuğa Çarptı

Partisinin mitingine katılmak üzere Hatay’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim otobüsü bir çocuğa çarptı. Yaralanan çocuk, Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Başbakan Erdoğan, miting sonrası havaalanına giderken 75. Yıl Bulvarı Mezarlık Yolu kavşağında bir çocuk kendini seçim otobüsünün önüne attı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı. Başbakan’ın seçim otobüsü geçerken, çevrede toplanan vatandaşlar sevgi gösterisinde bulunurken bir çocuk bu esnada kendini otobüsün önüne attı.

Otobüs yaklaşık 5 metre gittikten sonra durabildi. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası Başbakan’ın koruma polislerinin otobüs durduktan sonra çocuğa doğru koştuğu görüldü. Çocuğun olaydan sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here