Anıl Otomotiv’den Engelli Basketbol Takımına İftar

0
443

Anıl Otomotiv bu sezon süper lige yükselen İskenderun Engelli Basketbol takımı ile basın mensuplarını iftar yemeğinde buluşturdu.

Anıl Life Otel bahçesindeki iftar programına HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur, basın mensupları ve Abacı ailesi katıldı.

İskenderun’u süper lige taşıyan başarılı Engelliler spor takımı oyuncularını ve emeği geçenleri kutlayarak konuşmasına başlayan Anıl Otomotiv Şirketi sahibi Şekip Abacı; “Oyuncuları ve takımın başarısı için ter döken herkesi yürekten kutluyorum. Geleneksel hale gelen bu iftar programları her yıl devam edecek. Ramazan ayı bizlere yüce Allah’ın sunmuş olduğu bir ödüldür. Bu mübarek ayı oruçla, namazla ve dualarla, zekatla geçirmeliyiz. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını da kutluyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Engelli Basketbol takımı ile basın mensuplarının buluştuğu İftar programı nezih ve sohbet ortamında devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here