Ayşe Demirsavcı Bronz Madalyayla Göğsümüzü Kabarttı

0
334

tekvando142013-2014 eğitim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan “Liseler arası Gençler Bay/Bayan Guruplar Tekvando Şampiyonası” 15-17 Mayıs 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin beş ayrı ilinde yapıldı.

Hatay, Malatya, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Kilis, Batman, Van, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Tunceli ve Diyarbakır illerinden 260 sporcunun katılımı ile Diyarbakır ilinde yapılan “Doğu Grubu Gençler Tekvando Şampiyonası”na katılan Ayşe Demirsavcı bronz madalya ile göğsümüzü kabarttı.

Belen Belediyesinin lisanslı sporcusu olan İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando spor kulübünde Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan nezaretinde çalışmalarını yapan Ayşe Demirsavcı, 52 kg.da yarışarak bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Demirsavcı bu başarının ardından “Liseler arası Gençler Türkiye Şampiyonası”na katılmaya hak kazandı.

Tekvando Antrenörü Mehmet Korhan bu başarıların tesadüf olmadığına işaret ederek; “Çok çalışıyoruz ve çalışmalarımızın karşılığını da alıyoruz. Bronz madalya sahibi olan sporcumuzu ve ailesini de tebrik ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here