Genç Kızlar Voleybol Gençlik Kupası

0
484

volaybol gençlik kupası119 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde İskenderun İlçe Milli Eğitim ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafında organize edilen “Liseler arası Genç Kızlar Voleybol Gençlik Kupası”nın ilk karşılaşmaları geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

İskenderun Belediyesinin Sakarya Mahallesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve beş grupta toplam 17 takımın katıldığı Genç Kızlar Voleybol Gençlik Kupası karşılaşmalarının ilk karşılaşmaları geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. B grubunda yer alan ve Voleybol Antrenörü Vedat Fersiz’in gözetiminde çalışmalarını sürdüren Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi takımı, Özel Yeni Atalar Koleji karşılaştı. Karşılaşmanın ilk seti büyük bir çekişmeye sahne olurken Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi takımı, ilk seti 26-24 kazandı. Karşılaşmanın ikinci setinde rakibine büyük bir üstünlük sağlayan Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi, bu seti de 25-16 kazanarak, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Gençlik kupasında yer alan diğer karşılaşmaların sonuçları şöyle oluştu:

Şemsettin Mursaloğlu Lisesi 2-0 Denizcilik Anadolu Lisesi, Nardüzü Meslek Lisesi 2-0 Demir Çelik Anadolu Lisesi, İbni Sina Anadolu Lisesi 0-2 İskenderun Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi 2-0 Sağlık Meslek Lisesi, Ticaret Anadolu Lisesi 2-0 Fatih Anadolu Lisesi (Fatih Anadolu Lisesi maça çıkmadığından hükmen mağlup sayıldı).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here