Asaşspor Doludizgin Koşuyor: 5-0

0
87

Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Asaşspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada ikinci yarıda gelen gollerle Arsuz İlk Adımspor’u 5-0 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Serkan Gözel, Erdan Turunç ile Ulaş Aslan’ın yönettiği karşılaşmada Asaşspor’un gollerini Akın Atav (2), İsmail İsmail, Ali Üstün ile Yasin Özdemir attı.

Alınan bu sonucun ardından 26 puana yükselen Asaşspor 30 puanlı Lider İskenderun Efsanespor’un ardından ikinci sıraya yerleşirken, 24 puan ile Erzin Gökderespor da üçüncü sırada yer alıyor.

Bu zorlu karşılaşmanın ardından Asaşspor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, futbolculara yemek ikram ederken, Kulüp Başkanı Göçmen ile Teknik Sorumlu Bekir Arabulan, kulübe verdiği destekten dolayı Kalkavan Deniz Şirketine teşekkür ettiler.

Transfer Harekâtı Başladı

Öte yandan Asaşspor’da transfer harekatı başlarken, Mavi-Beyazlılar 4 futbolcuyla prensipte anlaştı. Başkan Göçmen konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Teknik Sorumlumuz Bekir Arabulan’ın verdiği raporlar doğrultusunda daha önce Şanlıurfaspor’da sol açık mevkiinde profesyonel olarak oynayan Muhammet Gülsatar’ı, Mersin Anamur’dan sağ bek Hüseyin Bilgin’i, Belen Belediyespor’dan Ali Turgay ile defans elamanı Ahmet İkiz ile anlaşarak evraklarını tamamladık. 3-4 gün içerisinde de lisans işlemlerini tamamlayacağız” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here