Murat Kurt; “Camia Olarak İskenderunspor’u Hak Ettiği Yere Taşıyacağız”

0
81

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, ikinci yarı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde sürdürüyor. İskenderun 5 Temmuz Stadında, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak ikinci devreye hazırlanan Turuncu-Mavili ekipte futbolcuların neşelerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmıyor.

5 Temmuz İskenderunspor’un Teknik Patronu Murat Kurat, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, büyük bir camia olan İskenderunspor camiasına layık olmak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Keyif veren bir takım olmak istediklerinin de altını çizen Kurt; “İskenderunspor gibi mazisi başarılarla dolu köklü bir kulüpte çalışmaktan onur duyuyorum. Bizleri bu göreve layık gören başarılı olacağımıza inanan Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.

Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu elbette ki biliyoruz. Bizler büyük İskenderunspor camiasına layık olmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Camia olarak el ele verip hep birlikte İskenderunspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz” diye konuştu.

Hazırlık idmanlarının takım olmak adına önemli olduğuna da vurgu yapan Kurt; “Takımımız sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla çalışmalarına devam ediyor. İkinci yarıda taraftarlarımıza, sahada mücadele eden, oynadığı futbolla keyif veren ve her maçını kazanmak için oynayan bir İskenderunspor izletmek istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here