Arsuz Karaağaçspor’dan Kırıkhangücü’ne 11 Gol!

0
153

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaçspor (U-19) genç takımı, her iki yarıda atılan gollerle Kırıkhangücü’nü 11-0 yendi. Turuncu-Beyazlı Arsuz Karaağaçspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 18’e çıkartarak 3. sıradaki yerini korumasıyla birlikte gruptaki iddiasını da sürdürdü.

Nardüzü Gençlikspor, Payasspor’u Düşme Hattına Çekti

Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler Liginde mücadele eden bir diğer ekip Nardüzü Gençlikspor ise Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Payasspor (U-19) takımını 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Payasspor (U-19) takımı küme düşme hattına doğru geriledi.

Günün diğer karşılaşmasında Bekbele Gençlikspor, elinde yeterli futbolcu bulunmamasından dolayı sahaya çıkamadı. Bekbele ekibi, rakibi Kırıkhanspor’a 3-0 hükmen yenik sayılacak ve Kırıkhanspor’da bu hükmen galibiyetin ardından puanını 18’e yükseltecek.

Grupta 7 puanlı takımlardan Erzinspor ile Kıırkhangücü, 6 puanlı takımlardan Nardüzü Gençlikspor ile Payasspor ve son sırada bulunan 2 puanlı Bekbele Gençlikspor’u zor haftalar bekliyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here