Limakport İskenderun’da Futbol Heyecanı!

0
79

Limakport İskenderun’da bu yıl 8’ci si düzenlenen geleneksel futbol turnuvası final maçı ile sona erdi. İskenderun Belediye Sahil Kompleksinde gerçekleşen ve Limakport bünyesinde yer alan 14 takımın bir biriyle rekabet ettiği turnuvanın finalinde Barışpınarı takımı ile Ateşler takımı karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçı Ateşler takımı 6-2 kazansa da asıl kazanan dostluk oldu.

Centilmenlik içinde geçen turnuvanın kapanış töreninde konuşan Limakport İskenderun Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü, Limakport olarak İskenderun’da yaşamın her alanında yer aldıklarını belirterek; “Bu yoğun tempoda, futbol turnuvası ile çalışanlarımızın aileleriyle bir araya gelmelerini önemsiyoruz. Burada sergilediğiniz birlik beraberlik ortamının hayatınızın her alanında devam etmesini temenni ediyor turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve onlara destek veren ailelerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ünlü daha sonra Ateşler ve Barışpınarı takımlarına madalya ve kupalarını birim amirleri ile birlikte takdim etti. Sporculara çeşitli hediyeler de verildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here