Başkan Tosyalı Tiyatro Severlere Çağrıda Bulundu

0
205

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi tiyatro topluluğu tarafından sahnelenecek gösterilere tüm bölge halkını davet etti.

İlk Oyun “Komşu Köyün Delisi”

İskenderun Belediyesinin tiyatro topluluğunun hazırladığı ve oyuncularının yer aldı tiyatro gösterilerinin başladığını belirten Başkan Fatih Tosyalı; “Belediyemizin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ilk olarak 16 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 20.00’da Doğa koleji konferans salonunda Belediyemizin tiyatro grubu tarafından sahnelenecek olan “Komşu Köyün Delisi” isimli tiyatro gösterisine tüm halkımız davetlidir. Gösteri ücretsiz olup biletlidir. Vatandaşlarımız biletleri İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden temin edebilirler” dedi.

İkinci Oyun “Murtaza”

Belediyenin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 20.00’da ise Doğa Koleji Konferans salonunda Belediyenin Tiyatro topluluğu tarafından “Murtaza” isimli tiyatro gösterisinin sahneleneceğini duyuran Başkan Tosyalı; “Tüm bu tiyatro gösterilerine tüm bölge halkını davet ediyoruz. Sanatsal anlamda çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here