Milletvekili Karasayar ve Başkan Dingil, İftarda Partililerle Buluştu

0
82

TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenen iftar programında AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcileri katıldı.

İftar sonrası konuşan Milletvekili Orhan Karasayar; “Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatımız ile iftar sofrasında bir araya gelerek duâlar eşliğinde oruçlarımızı açtık. Tüm teşkilat mensuplarımıza çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi sunuyum. Rabbim cümlemizin oruçlarını ve ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin” diye konuştu.

Ramazan ayının sonuna geldiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da ramazanın birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisinde geçtiğini ifade etti.

Ramazan ayı boyunca toplumun farklı kesimleri ile iftar programlarında buluştuklarını kaydeden Başkan Dingil; “İskelede belediyemizin ev sahipliğinde hayırsever işadamlarının katkıları ile düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Ben buradan iftar programlarının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve hayırsever işadamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara’nın da desteğiyle İskenderun’a hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil; “Belediye olarak kentin farklı noktalarında faaliyetlerimiz devam ediyor. Projelerimiz hızla ilerliyor. Ankara’da milletvekillerimiz, bakanlarımız, hükümetimiz bizlere her zaman destek veriyor. Yüce rabbim tekrar mübarek ramazan ayına bizleri eriştirmeyi nasip etsin. Bu vesile ile tüm teşkilat mensuplarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Sohbet ve muhabbet ortamında gerçekleşen programda partililer birbirlerinin bayramını da kutladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here